Σισέ: «Θα υπέγραφα και αύριο στον Παναθηναϊκό»!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πάτησε ξανά ελληνικό έδαφος, έφτασε στη χώρα μας για διακοπές και κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», δήλωσε ότι «θα υπέγραφα και αύριο στον Παναθηναϊκό»! Το gazzetta.gr ήταν εκεί...

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από τη Μασσαλία και είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. 

Έξω από την πύλη «Β», τον υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου και φυσικά, το gazzetta.gr ήταν εκεί! 

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν αρνήθηκε να πει λίγα λόγια για την επιστροφή του στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη του αγάπη... τον Παναθηναϊκό.

«Αν περνούσε από το χέρι μου, θα υπέγραφα ακόμα και αύριο! Το ξέρουν και οι άνθρωποι της ομάδας αυτό, αλλά δεν περνάει από το χέρι μου» είπε ο «Djibrilliant», ενώ, αναφορικά με την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του για πέντε παιχνίδια με την άσημη Σαν Πιερουάζ, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει αυτή τη στιγμή για εμένα και θα παίξω με τη Σαν Πιερουάζ». 

Αναφερόμενος στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, ο Σισέ δήλωσε: «Είναι δύσκολο για εμένα να βλέπω την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση... Είναι ιδιαίτερη χώρα για εμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο εκτός από το να προσφέρω τη στήριξή μου. Καταλαβαίνω και συμπονώ τους Έλληνες».

Για τα event που έχει κανονίσει, παίζοντας μουσική σαν guest dj, ανέφερε: «Προσπαθώ πάντα να κάνω τα πάντα για τους υπόλοιπους... Είτε παίζω ποδόσφαιρο, είτε μουσική...»

Η κουβέντα πήγε στον Παναθηναϊκό και τον Εσιέν και ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε: «Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα. 

Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο». 

Όσο για τα σχέδιά του, ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα πολύ να ολοκληρώσω την καριέρα μου κάπου που με ξέρουν, τους ξέρω και αγαπώ... Αν περνούσε από το χέρι μου θα υπέγραφα και αύριο στον Παναθηναϊκό! Το ξέρουν όλοι αυτό, έχω κρατήσει επαφή και με τον πρόεδρο και με όλους, μιλάω μαζί τους αλλά δεν περνάει από το χέρι μου αυτό. Πάντως θα ήθελα πολύ να κλείσω την καριέρα μου κάπου που έχω περάσει υπέροχα...».