Μιλάει για Τζιοβάνι και Λούκα η ΑΕΚ! (Vids)

Η βραζιλιάνικη εταιρεία Elenko Sports, που συνεργάζεται με τους Κιτρινόμαυρους, έστειλε εκπροσώπους της στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσουν με την Ένωση για τον 26χρονο αριστερό μπακ και τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει για λογαριασμό της ΑΕΚ ταξίδια στην Βραζιλία, στα οποία είχε ξεχωρίσει κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ρίχνοντας τα δίχτυα του στην αγορά της χώρας του καφέ, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τα στελέχη της Elenko Sports, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μάνατζερ της Λατινικής Αμερικής, με έδρα τη Βραζιλία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της εν λόγω εταιρείας μάνατζερ βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Και οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω συζητήσεις αφορούν κυρίως δύο περιπτώσεις παικτών: Του 26χρονου αριστερού μπακ της Φλουμινένσε, Τζιοβάνι και του 25χρονου ακραίου επιθετικού Λούκα, της Κρισιούμα. 

Ο Λούκα (Λούκα Μπόρσες ντε Μπρίτο, όπως είναι το πλήρες όνομά του) είναι... παλιός γνώριμος, καθώς είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Έχει αγωνιστεί στην Κρουζέιρο και αυτή τη στιγμή ανήκει στην Κρισιούμα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017. 

Στο φετινό πρωτάθλημα είχε 16 συμμετοχές και ένα γκολ και το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία. 

Όσον αφορά τον Τζιοβάνι, απασχολεί την ΑΕΚ αρκετό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες η... εμφάνισή του ήταν ο λόγος για τον οποίο... πάγωσαν οι περιπτώσεις των Φιγκερόα και Ντίντακ, τις οποίες οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να έχουν προχωρήσει. 

Το πλήρες όνομά του είναι Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος. Είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη Φλουμινένσε, στην οποία πήγε τον περασμένο Γενάρη έχοντας 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Κι αυτός αγωνιζόταν στην Κρισιούμα και φημίζεται για την συνεισφορά του στο επιθετικό παιχνίδι ως αριστερός μπακ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο.