Θέλει 100 εκ. για τον Ράμος η Ρεάλ, τι λέει η μαμά του! (vid)

Πωλείται ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι όσο όσο, καθώς η τιμή για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει είναι... τσουχτερή. Θέση στο θέμα πήρε και η μητέρα του!

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ των ισπανικών εφημερίδων, ο γενικός διευθυντής της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, τους τόνισε ότι οι Μαδριλένοι δεν είναι αντίθετοι στην αποχώρησή του, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, αλλά η ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός COPE, η διοίκηση της Ρεάλ δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε αυτή την τιμή, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη μετακίνηση του Ράμος, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον, στην πρώτη προσφορά της έδωσε μόλις 50 εκατομμύρια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν διάθεση να επιστρέψουν με νέα πρόταση, αλλά είναι αμφίβολο ότι μπορεί αυτή να φτάσει τις απαιτήσεις της Ρεάλ. 

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Ισπανού αμυντικού μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, χαμογελαστή και ευδιάθετη, είπε ότι ο γιος της δεν θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ απάντησε με ένα κατηγορηματικό «όχι».