Στην Ισπανία ο Βόκολος για Σάντσεθ!

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στην Ισπανία και το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον Σέρχιο Σάντσεθ για να άρει τους ενδοιασμούς του 29χρονου στόπερ και να κλείσει θετικά την υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από το... μπαμ με τον Σέρχιο Σάντσεθ, όπως έχουμε αναφέρει από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά οριστικό «ναι» ακόμη δεν υπάρχει! Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και τους επιμέρους όρους του συμβολαίου, ωστόσο, οι εξελίξεις στην Ελλάδα έκαναν διστακτικό τον 29χρονο στόπερ το τελευταίο διήμερο. Για αυτό τον λόγο, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Λεωνίδας Βόκολος, βρίσκεται στην Ισπανία! Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να έχει δια ζώσης επαφή με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Στόχος του να βγάλει από το μυαλό του Σάντσεθ τους όποιους φόβους έχει για την κατάσταση στην χώρα και να κλείσει θετικά την υπόθεση.

Φυσικά, οι πιθανότητες για το οριστικό «si» του πρώην άσου της Μάλαγα παραμένουν αυξημένες και το ταξίδι του Βόκολου είναι για να «κλείσει» τον Ισπανό και να του δείξει και από κοντά, το πόσο σημαντικός είναι για το φετινό αγωνιστικό πρότζεκτ του συλλόγου...