Η κρίση στην Ελλάδα μοναδικό εμπόδιο για Τζιοβάνι

Η οικονομική κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα και το αβέβαιο μέλλον του τόπου είναι το μεγάλο εμπόδιο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζιοβάνι. 

Στην ουσία η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Φλουμινένσε. Ωστόσο, όπως γράφουν οι Βραζιλιάνοι (και πιο συγκεκριμένα το site ndonline.com.br), οι εκπρόσωποι του παίκτη θέλουν να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα και κατόπιν να πάρουν την οριστική απόφαση γι’ αυτή τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, το site αναφέρει πως “εκτός από την Ουντινέζε και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θέλουν τον Τζιοβάνι, όπως είναι η ΑΕΚ από την Ελλάδα, η οποία έχει μελετήσει και έχει κάνει πρόταση για τον παίκτη. Οι εκπρόσωποι του παίκτη, της εταιρίας Εlenko Sports, τονίζουν πως το μέλλον του Τζιοβάνι είναι στην Ευρώπη και ήδη έχουν κάνει μία έρευνα, αξιολογώντας την πρόταση που έχουν στα χέρια τους. Λαμβάνουν όμως σοβαρά υπ’ όψιν τη σοβαρή οικονομική κρίση στην Ελλάδα, που στην ουσία είναι το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει και γι’ αυτό δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, μέχρι να δουν τι συμβαίνει”.