Γι’ αυτό έριξε πόρτα στον Ολυμπιακό ο Ανδρεόπουλος!

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι παίκτης της ΑΕΚ πλέον και το Onsports σας έχει δώσει το τελευταίο 48ωρο πολλά αναλυτικά και αποκλειστικά ρεπορτάζ γι’ αυτό το ντιλ. Πάμε λοιπόν τώρα και σε ένα ακόμα θέμα από την ιστορία του 21χρονου αμυντικού μέσου και την τελική κατάληξή του στα Σπάτα.

Σχετικά με την πρόταση του Ολυμπιακού είναι η αναφορά μας. Ο Ανδρεόπουλος δεν ήταν αρνητικός. Με ενδιαφέρον αντιμετώπισε την κρούση αυτή αλλά και ενθουσιασμό. Ο λόγος που δεν μπήκε σε διαδικασία να ασχοληθεί περισσότερο όμως, ήταν πως πίστεψε ότι στον Πειραιά δεν θα είχε θέση και πως ότι πιθανότερο σενάριο ήταν να παραχωρηθεί αμέσως δανεικός.

Αυτές οι πληροφορίες έφτασαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή γι’ αυτό και δεν ήθελε να ρισκάρει με τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ κατάλαβε πως θα έχει τις ευκαιρίες του και ότι τον υπολογίζουν για τον σχεδιασμό της φετινής ομάδας. Και αυτό ήταν που τον «έκαιγε» σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Να κάνει το επόμενο βήμα και όχι απλά να κλείσει ένα συμβόλαιο σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά να αγωνίζεται ξανά σε μικρότερο σύλλογο..

Αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψε τους ερυθρολεύκους ο Ανδρεόπουλος (που ίσως να του έδιναν και περισσότερα χρήματα). Όλα τα υπόλοιπα είναι για να συγκινούνται οι οπαδοί...