«Θα βρούμε λύση με Σίλβα»

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση με το θέμα του Μάρκο Σίλβα και το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει την αποδέσμευσή του από την Σπόρτινγκ προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας αναφέρθηκε στο θέμα του «διαζυγίου» λέγοντας: «Η Σπόρτινγκ θα μπορούσε να κάνει κάτι κόντρα στους κανονισμούς και τους νόμους, αλλά δεν γίνεται έτσι. Υπάρχει μία διαδικασία που έχει μεταφερθεί στο νομικό τμήμα και ακολουθείται. Θα ήθελα τα πράγματα να μην είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο και να είχαμε βρει μία ειρηνική λύση. Αλλά είμαστε σε αυτήν τη χώρα και οι κανονισμοί είναι κανονισμοί».

Στη συνέχεια ο Μπρούν ντε Καρβάλιο τόνισε: «Φυσικά και θα θέλαμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Είναι γνωστό ότι αυτή ήταν η πρόθεσή μας εξ αρχής. Από τη στιγμή που υπάρχει διαφωνία και οι άνθρωποι εκπροσωπούνται από δικηγόρους, γίνεται περισσότερο νομικό το θέμα. Έτσι δουλεύουν τα πράγματα σε ένα δημοκρατικό κράτος. Κανείς δεν απολύει κάποιον με μία πρόφαση, η διαδικασία είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτό. Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να κλείσουμε το θέμα».