Σε διπλό ταμπλό για το γήπεδο στην ΑΕΚ

Επαφές τόσο με την κυβέρνηση όσο και με την αντιπολίτευση, που μπορεί να γίνει κυβέρνηση... 

Το έχουν πάρει απόφαση στην ΑΕΚ εδώ και αρκετές ημέρες ότι δεν πρόκειται να έχουν εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου άμεσα. Ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, πείστηκαν ότι θα υπάρξουν εκ νέου σημαντικές καθυστερήσεις.

Αλλά ας αφήσουμε τον πρόλογο και να πάμε στην ουσία: Όπως έμαθε η στήλη, οι κιτρινόμαυροι κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος. Δεν θέλουν να χαθεί κι άλλος χρόνος. Και όπως μας είπαν, υπολογίζουν πλέον σε εξελίξεις ακόμα και με αλλαγή κυβέρνησης! Ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες τους έχουν και αυτή την εξέλιξη στο μυαλό τους την οποία θεωρούν εξαιρετικά πιθανή.

Στην ΑΕΚ δεν ήθελαν αυτό το μπλέξιμο. Πίστευαν ότι είχαν βάλει σε μια σειρά τα πράγματα και ότι έστω κι αν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τους καθυστερούσε, τελικά θα βρισκόταν η λύση με το ΥΠΑΠΕΝ. Όμως οι εξελίξεις έφεραν δημοψήφισμα και ενδεχομένως νέα κυβέρνηση. Ενδεχεται λοιπον επιστροφή στην κυβέρνηση των ανθρώπων που έφεραν το νόμο (και) για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Βουλή (και τον ψήφισαν).

Ηδη μαθαίνουμε πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τις δύο πλευρές. Και με τους κυβερνητικούς και με την αντιπολίτευση (που είναι πολύ πιθανό σε λίγες ημέρες να είναι κυβέρνηση). Προσέχουν για να έχουν στην ΑΕΚ και προσπαθούν να είναι κοντά και στα δύο πολιτικά στρατόπεδα. Έτσι όπως έχουν "μπλέξει" άλλωστε ψάχνουν κι εκείνοι τον καλύτερο τρόπο για να ξεμπλέξουν.