Ολσεν: «Θα πρέπει να αποδείξω ότι είμαι το Νο1»

Μόνο δεδομένη δεν θεωρεί τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ ο Ρόμπιν Όλσεν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δουλέψει για να την κερδίσει. 

Ο Σουηδός γκολκίπερ μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι επισήμανε ότι επέλεξε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα. 

«Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι η σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Δεν ήθελα να πάω σε μια ομάδα και να κάθομαι στον πάγκο. Ήθελα να βρω μια ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν λέει από μόνο του ότι θα είμαι βασικός, αν και το πιστεύω, το νούμερο ένα, χρειάζεται να δουλέψω. Θα πρέπει να αποδείξω ότι θα είμαι το νούμερο ένα», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός πορτιέρο στην «Expressen» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: 

«Πάω σε μια ομάδα που αντικατέστησε πολλά μέρη του οργανισμού της, υπάρχει νέος πρόεδρος, νέος αθλητικός διευθυντής και ένα νέο προπονητικό τιμ. Έχουν επιλέξει να βάζουν πολλά στοιχήματα για το μέλλον και έχει ως στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτά είναι που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Πάω σε ένα σύλλογο που παλεύει για τίτλους».