Ξεκίνησε τη δουλειά η ΑΕΚ περιμένοντας… Τζιοβάνι

Επίσημη “πρώτη” και για την ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (6/7) σε μία… ιστορική ημέρα καθώς οι παίκτες του δικεφάλου συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά έχοντας μπροστά τους τη Σούπερ Λίγκα έπειτα από δύο χρόνια. 

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 7 το πρωί στα Σπάτα, ώστε μία ώρα νωρίτερα να ξεκινήσει μία χαλαρή προπόνηση. Πρώτος απ’ όλους έφτασε στο προπονητικό κέντρο ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ στα Σπάτα βρέθηκαν τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Από το ξημέρωμα άρχισαν να καταφθάνουν στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες, με πέντε να είναι τα νέα πρόσωπα (Γκάλο, Άρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος και Σιμόες). Απουσιάζαν από την πρωινή προπόνηση ο αδειούχος Βάργκας, ο Φαγιέ ο οποίος είναι στην Εθνική Σενεγάλης και ο Τζιμπούρ ο οποίος χθες ενημέρωσε πως δεν θα υπάρξει πτήση από την Αλγερία για Ελλάδα και θα φτάσει στο “Ελ. Βενιζέλος” σήμερα το μεσημέρι, ώστε να είναι “παρών” στην απογευματινή προπόνηση.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ περιμένει να έρθει στο άμεσο μέλλον ένας τερματοφύλακας και ένας αριστερός μπακ. Για την τελευταία περίπτωση προχωράει θετικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Τζιοβάνι της Φλουμινένσε. Δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει αυτή η υπόθεση με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ στο χθεσινοβραδινό ματς ανάμεσα στη Σάο Πάουλο και τη Φλουμινένσε (0-0) ο Τζιοβάνι έπαιξε βασικός και για 71 λεπτά.