Έτσι πήρε το «διαζύγιο» ο Σίλβα

O Μάρκο Σίλβα είναι κι επίσημα ελεύθερος να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να του καταβάλει αποζημίωση 500.000 ευρώ. Ποιον όρο δέχτηκε ο Πορτογάλος που τον είχε... εξοργίσει αρχικά.

Οπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των «λιονταριών», που ως γνωστόν έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ζέσους. Ο Σίλβα είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και σε σημερινό της δημοσίευμα η «O' Jogo» αποκαλύπτει τους όρους του διαζυγίου των δύο πλευρών. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται θα του καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο κι αντιστοιχεί στο ένα από τα τρία χρόνια που είχε ακόμα συμβόλαιο. Εκείνο ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο νεαρός τεχνικός εμφανίζεται να δέχτηκε τελικά έναν όρο που αρχικά -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του- τον είχε κάνει έξαλλο μόλις τον πρότεινε η Σπόρτινγκ.

Ποιος είναι αυτός; Οτι δεν μπορεί για τα επόμενα δύο χρόνια να υπογράψει σε καμία από τις δύο μεγάλους αντιπάλους της πρώην -πλέον- ομάδας του, ήτοι τις Μπενφίκα και Πόρτο. Μάλιστα σημειώνεται -στο πορτογαλικό ρεπορτάζ- ότι το διετές «εμπάργκο» για τις δύο «μεγάλες» της χώρας, συμπίπτει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό.