Αναστασίου ο εμψυχωτής (vid)

Σπάνια ο Γιάννης Αναστασίου ανεβάζει στροφές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, καθώς προτιμά να προτρέπει τους παίκτες του να εκτελέσουν σωστά μια άσκηση και τους εμψυχώνει για να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Αυτό συνέβη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας, η οποία είχε μεγάλη ένταση και φυσικά υψηλές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Αναστασίου παρακολουθούσε στενά την προσπάθεια των παικτών στο μίνι στίβο μάχης που είχε δημιουργήσει με τους συνεργάτες του και φρόντισε να πει μια καλή κουβέντα στον καθένα αλλά και να κάνει παρατηρήσεις σε ήπιο τόνο όποτε χρειάζονταν.

Μόνο στην αρχή της άσκησης χρειάστηκε να υψώσει τον τόνο της φωνής του εξηγώντας στον Διαμαντή Χουχούμη ότι θα έπρεπε μετά το σουτ που έκανε, να πάει πίσω από το τέρμα για να κάνει πέντε κάμψεις (όπως απαιτούσε η άσκηση), κάτι που δεν καταλάβαινε ο νεαρός αμυντικός. Μετά το τέλος της άσκησης ο Αναστασίου πλησίασε τον Χουχούμη του έριξε ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο και του εξήγησε γιατί είχε ανεβάσει στροφές.