Με την επιταγή έπεισαν τον Σάντσεθ!

Βόκολος και Φύσσας είχαν ταξιδέψει στην Βαρκελώνη θέλοντας να... ψήσουν τον Σάντσεθ για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως «όπλο» την επιταγή της προκαταβολής του συμβολαίου!

Το δημοψήφισμα, με το κλείσιμο των τραπεζών πήγε να χαλάσει την μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Καταλανός στόπερ... πάγωσε τις διαπραγματεύσεις με το «τριφύλλι» θέλοντας να περιμένει τις πολιτικές εξελίξει.

Τελικά το deal ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να κάνουν κίνηση-ματ στέλνοντας στην Βαρκελώνη τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με τον 29χρονο άσο και να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος...

Η εφημερίδα «LiveSport» και στη στήλη του Σάββα Λιβάνιου γίνεται αναφορά στο μεγάλο διαπραγματευτικό «όπλο» που είχαν μαζί τους οι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με σκοπό ο Σάντσεθ να πει το «ναι». Αυτό δεν ήταν άλλο από μία επιταγή, εκείνη της προκαταβολής. Έτσι με αυτό τον τρόπο οι Φύσσας και Βόκολος έδειξαν στο νέο στόπερ του Παναθηναϊκού πως δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του συμβολαίου του.