Υπέρβαση με Μιραλάς!

Έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς εμφανίζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού, παρά την κατάσταση στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην χώρα έχουν πάει λίγο πιο… πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων». Η οικονομική… αστάθεια προκαλεί μεγαλύτερες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «στόχαστρο» των ομάδων και οι εγγυήσεις που ζητούν είναι περισσότερες. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και την έλλειψη ρευστότητας, η οποία δεν αποτελεί… σύμμαχο των συλλόγων στις διαπραγματεύσεις τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Γαύρου», η διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, καθώς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον. Βέβαια, τα δεδομένα μόνο… εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς βρίσκεται στο… κάδρο κι άλλων ομάδων, όπως οι Τότεναμ, Μονακό και Φενέρμπαχτσε, αλλά στο Λιμάνι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», σε περίπτωση που οι Πειραιώτες καταφέρουν να ολοκληρώσουν το deal και ντύσουν και πάλι στα «ερυθρόλευκα» τον Κέβιν Μιραλάς, τότε θα… αναγκαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους, ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, για την οικονομική… αποζημίωση της Έβερτον, τις απολαβές του διεθνή άσου και την εφορία.