«Χρυσάφι» δίνει η Αϊντραχτ στον Ζαμπράνο!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Περουβιανού στόπερ Κάρλος Ζαμπράνο, αλλά (και) η Αϊντραχτ «καίγεται» να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Και φρόντισε να του το δείξει έμπρακτα με το νέο «χρυσό» συμβόλαιο που του πρόσφερε! Δεν απάντησε ακόμα ο 26χρονος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη Γερμανία, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε το απόγευμα της Τρίτης ραντεβού με τη διοίκηση της Αϊντραχτ. Και του πρόσφερε νέο (χρυσό) συμβόλαιο με κατά πολύ αυξημένες αποδοχές! Ο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός κερδίζει 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Αϊντραχτ προβλέπει ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Δείγμα και της πίστης που έχει η γερμανική ομάδα σε αυτόν.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο είναι να... εξαφανιστεί ο όρος, που επιτρέπει στον Ζαμπράνο να πει «αντίο» στην Αϊντραχτ, σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει ως το τέλος Αυγούστου 1,5 εκατομμύριο ευρώ στο γερμανικό σύλλογο. 

Ο Ζαμπράνο δεν απάντησε στη νέα πρόταση της Αϊντραχτ, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γερμανία δεσμεύτηκε να το κάνει ως το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα πηγές από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες (μεγαλύτερες) ομάδες της Bundesliga.