Τελική ευθεία ενόψει Σπάρτακ

Σαν πρόβα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα λειτούργησε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ιγκόρ Τούντορ να βλέπει τον Γλύκο να προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Ατομικό για Κλάους, Χαρίση, Πόζογλου.

Την τελευταία τους ουσιαστικά προπόνηση πριν το παιχνίδι της Πέμπτης πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Ιγκόρ Τούντορ να χαλαρώνει τους ρυθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Ίγκορ Τούντορ είχε την ευκαιρία να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα σε μια προπόνηση που περιείχε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην επιθετική λειτουργία. Μετά το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων των προηγούμενων ημερών ήταν λογικό από σήμερα να επιχειρηθεί μια μείωση της έντασης ενόψει παιχνιδιού. 

Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν η συμμετοχή σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος από τον Γλύκο , ενώ και ο Κλάους έχει ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο. Ο Πόζογλου δείχνει να έχει ξεπεράσει τις έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προπονείται ατομικά, ενώ ο Χάρης Χαρίσης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών. 

Αύριο (28.07) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ και του Ρόμπερτ Μακ πριν την αναμέτρηση με την Σπάρτακ Τρνάβα ενώ η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.