«Χτυπάει» Κολοτσίνι ο Ολυμπιακός (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση στη Νιούκαστλ για τον 33χρονο Αργεντινό αμυντικό. Κρούση του Ολυμπιακού στη Νιουκάστλ για τον Φαμπρίσιο Κολοτσίνι αποκαλύπτουν οι Άγγλοι.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Express» υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 3,5 εκατ. ευρώ στις «καρακάξες» για τον 33χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε 12 μήνες.

Στο δημοσίευμα των Βρετανων γίνεται λόγος πως οι Πειραιώτες προσπαθούν να «ψήσουν» τον Κολοτσίνι να μετακομίσει στην Ελλάδα προσφέροντας του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αμοιβή 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Την ίδια ώρα η ιστοσελίδα «shieldsgazette» αναφέρει πως ο Αργεντινός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στην αχίλλειο υπολογίζεται από τον Στιβ Μακ Λάρεν εν όψει της νέας σεζόν και φιλοξενούνται δηλώσεις του τεχνικού της Νιούκαστλ: «Γνωρίζω πως ήταν δύσκολα τα πράγματα για τον Κολοτσίνι πέρσι, όμως εμείς επιθυμούμε να συνεχίσει με την φανέλα της Νιούκαστλ».

Ωστόσο στο συγκεκριμένο  δημοσίευμα τονίζεται πως οι ήμερες του Αργεντινού στους «ανθρακωρύχους» είναι μετρημένες και βάζεις το παιχνίδι και την Άστον Βίλα.

Θυμίζουμε πως η Νιουκάστλ είχε αποκτήσει τον Κολοτσίνι το 2008 από τη Ντεπορτίβο Λα Καρούνια δίνοντας 13 εκατ. ευρω, με τον Αργεντινό στα 7 του χρόνια στην Αγγλία να έχει γεμάτες χρονιές με 222 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 5 γκολ.