«Είμαστε χειρότεροι από πέρσι…»!

Ειδήσεις δεν έκρυβε η συνέντευξη Τύπου του Ιγκόρ Τούντορ, αφού αρνήθηκε να απαντήσει τόσο για τις αποφάσεις του να απομακρυνθούν κάποιοι παίκτες, όσο και για τις μεταγραφές. Πάντως «ατάκες» έδωσε…

Όπως για παράδειγμα η άποψή του ότι έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα, είναι χειρότερη σε σχέση με πέρσι. Επίσης, τόνισε πως δεν ξέρει αν το αυριανό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Λούκας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις αποφάσεις του να φύγουν κάποιοι παίκτες: «Δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό. Τώρα θα μιλήω για το παιχνιδι. Παίζουμε με μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Για το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο με τη Λοκομοτίβα: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο ομάδες ιδιαίτερα όταν είναι από διαφορετικές χώρες. Εχω δει μερικά παιχνίδια αυτής τις ομάδας. Έχουν προτερήματα, αλλά και μειονεκτήματα τα οποία τα ξέρουμε. Εμείς κοιτάμε όμως τη δική μας ομάδα. Προτιμώ να ασχολούμαι με τη δική μου ομάδα και πως θα ετοιμαστούμε καλύτερα».

Για το αν φοβάται την επιθετική παραγωγικότητα του αντιπάλου: «Η παραγωγικότητα στην επίθεση εξαρτάται από τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου. Θα μπορούσαμε να έχουμε με παίξει με ομάδα τρίτης εθνικής και να βάλουμε 15 γκολ. Δεν έχουν σημασία οι απραδόσεις. Μηδέν επιρροή Για μας αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Για το αν θα παίξει ο Λούκας κι αν το αυριανό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του:«Δεν ξέρω. Θα παίξει αύριο είναι σημαντικός παίκτης για μένα»

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Το φαβορί είναι αυτά που θέλουν να ακούν οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Γιοα μας εχει σημασία τι θα συμβείο μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε σε ένα σημείο από την άποψη του ποδοσφαιρικού δυναμικού, είμαστε χειρότεροι από πέρσι. Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Αν θέλετε όμως, ναι, είμαστε φαβορί και θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους».

Για το αν επηρεάζεια αρνητικά ή θετικά η νίκη με 6-0 στο προηγούμενο ματς: «Είναι πάντα σημαντικό να κερδίσεις γιατί η νίκη φέρνει ακόμη μια νίκη. Είναι επίσης σημαντικό για τους επιθετικούς και την ψυχολογία τους. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς τομείς. Από εμάς, αλλά και από την άλλη ομάδα. Οπότε δεν είναι πιθανό να πετυχαίνουμε έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δε νομίζω να μας επηρεάσει αρνητικά. Πιέζουμε περισσότερο όταν νικάμε. Και μετά από ήττες προσπαθώ να τους δώσω αυτοπεποίθηση. Επίσης ξέρουν οι παίκτες ότι δεν έχει σημασία τι έκανες στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τι θα κάνεις σε αυτό».

Για το Δημήτρη Πέλκα που ανανέωσε το συμβόλαιό του: «Μία ευχάριστη έκληξη για μένα και για την ομάδα. Μου αρέσει γιατί έχει ποιότητα, αλλά θέλει να μάθει, να γίνει καλύτερος και είναι έξυπνος κι αυτό μου αρέσει πολύ».

Για το τι θέλει να κρατήσει και τι όχι σε σχέση με το προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είδα μερικά καλά στοιχεία στην επίθεση. Στα αρνητικά πρέπει να κάνουμε σωστά μια μίξη με επίθεση ψηλά κι άμυνα χαμηλά. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι’ αυτά. Προτιμώ να το πούμε στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν μπορεί να πει κάτι στον κόσμο για μεταγραφές: «Οι μεταγραφές δεν είναι ερωτήση για μένα. Δεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ μιλάω για το παιχνίδι. Για πράγματα ποδοσφαίρου. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.