«Εξαιρετική επιλογή ο Χαφέζ»

Ο Αντώνης Σαριόγλου γνωρίζει πολύ καλά από την Εθνική της Αιγύπτου τον Χαβέζ και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού άσου.

Ο βοηθός του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, Αντώνης Σαριόγλου, μίλησε στην εφημερίδα «LiveSport» για τον 19χρονος μπακ της Λιρς για τον οποίο κινείται η ΑΕΚ.

«Ο Καρίμ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας επιθετικός μπακ, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ διακρίνεται για τον χαρακτήρα του. Είναι καλό παιδί και σωστός επαγγλεματίας», ανέφερε αρχικά ο Σαριόγλου.

Για το αν αξίζει τα λεφτά του: «Κοστολογέιται σχετικά ψηλά, αλλά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει την δυνατότητα να τον κάνει δικό της. Εάν καταφέρει να τον αποκτήσει, θα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα και θεωρώ ότι μπορεί να αγωνιστεί εύκολα στην Ελλάδα. Πιστεύω πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής».

Για τα μειονεκτήματά του: «Έχει ένα πρόβλημα στην αμυντική προσαρμογή. Χρειάζεται να δουλέψει πάνω σε αυτό. Δεν σημαίνει ότι είναι κακός αμυντικός, αλλά λόγω της ηλικίας του, του αρέσει να προωθείται συχνά και ορισμένες φορές ξεχνίεται. Αυτό, όμως διορθώνεται».

Για το τι γνωρίζει σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Χαφέζ γνωρίζει πολλά για την Ελλάδα από εμένα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο, αλλά η Λιρς υποβιβάστηκε και επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ επανήλθε για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και εάν τον πάρει θα πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, κάτι το οποίο δελεάζει και τον ίδιο»