Γκουτιέρες ο αντι-Μασουακού;

Οι Αργεντινοί αποκαλύπτουν πρόταση από Ελληνική ομάδα για τον 32χρονο πρώην μπακ-χαφ της Νιουκάστλ.

Στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας στέλνουν οι Αργεντινοί τον Γιόνας Γκουτιέρες και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο 32χρονος πρώην παίκτης της Νιουκάστλ έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Αρτούρ Μασουακού που ετοιμάζεται για Ιταλία.

Ο Γκουτιέρες που από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τις «καρακάξες» προπονείται στην πατρίδα του με την Βελέζ, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Μπουένος Αϊρες, TyCSports, και εξέφρασε την επιθυμία του πριν επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του με την Βελέζ να αγωνιστεί για ακόμα μια φορά στην Ευρώπη.

«Νιώθω καλά σωματικά και βλέπω μόνο μπροστά. Για εμένα το σημαντικότερο είναι να συνεχίσω να χτίζω την φυσική μου κατάσταση με την ιδέα να επιστρέψω στην Ευρώπη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός.

Μετά την συνέντευξη του Γκουτιέρες αρκετά μέσα της πατρίδας του προχώρησαν το θέμα και η είδηση που βγήκε ήταν πως η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας έχει καταθέσει πρόταση στον 32χρονο μπακ χαφ. Αν και την Τετάρτη (29/7) οι Άγγλοι έγραφαν πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση σε έναν άλλο παίκτη της Νιουκάστλ και συγκεκριμένα στον Φαμπρισιο Κολοτσίνι σήμερα έχει… βγει μπροστά η υπόθεση του Γκουτιέρες, ο οποίος είναι ελεύθερος,  διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, παίζει όλη την πλευρά από τα αριστερά (όπως και ο Μασουακού) και μετά την γνωστή περιπέτεια στην υγεία του (καρκίνος στους όρχεις) επέστρεψε στην Νιουκάστλ πέρσι και την βοήθησε να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.