«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι»

Ο Ερνάνι είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και μέσω του Τύπου της πατρίδας του...

Όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν την Παρασκευή προς την «μετακόμιση» του Ερνάνι από το Οπόρτο στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να φέρει τον παίκτη στο Λιμάνι, αφού πέρα από τη δεδομένη ποιότητα που θα προσφέρει, ο Μάρκο Σίλβα εκτιμά πως θα «κουμπώσει» πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και από τον πορτογαλικό Τύπο. Το Σάββατο η «O Jogo» έγραψε πως η αποχώρηση του 23χρονου από την Πόρτο πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως ο πιθανότερος προορισμός του είναι ο Ολυμπιακός. «Ο 23χρονος άσος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο οποίος προπονείται από τον Μάρκο Σίλβα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας και συνεχίζει: «Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δώσει την έγκρισή του για την απόκτηση του παίκτη τον οποίο εκτιμά πάρα πολύ. Το κύριο ζήτημα όμως παραμένει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μετακίνηση του παίκτη. Δανεισμός ή αγορά».