«Συγκέντρωση και προσήλωση για την πρόκριση»

Στη συγκέντρωση και την προσήλωση που θα δείξει ο Παναθηναϊκός στην άμυνα, θα κριθεί η πρόκριση απέναντι στη Μπριζ σύμφωνα με τους Τριανταφυλλόπουλο και Λαγό.

«Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν περισσότερο για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο κάποια πράγματα που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Διότι καλές είναι οι προπονήσεις, αλλά τα παιχνίδια δείχνουν που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο» ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο Goal, πριν αναφερθεί στην πιθανότητα να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Μπριζ: «Ένας παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό και είναι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και να περιμένει την ευκαιρία να δουλέψει για το σύλλογό του. Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία την Τετάρτη, θα μπω μέσα και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας και να προκριθούμε».

Όσο για το τι θα χρειαστεί για να πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στο Βέλγιο, εξήγησε: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να μην πω παραπάνω. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε συμπαγείς στην άμυνά μας και να μην αφήσουμε καθόλου χώρους στους αντίπαλούς μας. Για να μας χτυπήσουν από τον άξονα».

Στο Goal μίλησε και ο Τάσος Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στο φιλικό με τον Άρη, λέγοντας: «Ήταν ένα καλό τεστ για να έχουμε όλοι παιχνίδια στα πόδια μας και να αποκτήσουμε ρυθμό, πριν από τη ρεβάνς με τη Μπριζ. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Δουλέψαμε κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και ήταν καλό τεστ για να είμαστε έτοιμοι. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλό μας, αντιδράσαμε καλά σε όλο το παιχνίδι και γενικά είχαμε σοβαρό πρόσωπο».

Καταλήγοντας, μίλησε και για το ματς με τη Μπριζ: «Θα κριθεί πρώτα απ' όλα στην αμυντική τακτική μας και στην προσήλωση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μπούμε σοβαροί μέσα στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στους αντίπαλούς μας να φτάνουν εύκολα στην περιοχή μας. Κι από 'κει και πέρα, πιστεύω ότι αν παίξουμε έξυπνα στην κόντρα, θα βρούμε χώρους κι ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με το αποτέλεσμα που θέλουμε».