Στην τελική ευθεία για Μπουονανότε

Η ΑΕΚ διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αργεντινό μέσο και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του, με στόχο η υπόθεση να κλείσει άμεσα.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι μια περίπτωση που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό την ΑΕΚ. Κάποια στιγμή το θέμα φάνηκε να παγώνει για τα καλά από την πλευρά της Ένωσης, όμως τις τελευταίες μέρες ο δίαυλος επικοινωνίας με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του άνοιξε ξανά. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των Κιτρινόμαυρων είναι να μπουν από αύριο κιόλας στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό μέσο, προκειμένου να υπάρξει άμεσα κατάληξη. 

Η ΑΕΚ έχει μεταφέρει σχεδόν εξ αρχής στον Μπουονανότε τα δεδομένα με τα οποία θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του κι εκείνος από την πλευρά του έχει εκφράσει τα «θέλω» του. Οι άνθρωποι της Ένωσης εκτιμούν ότι υπάρχει... έδαφος για την βρεθεί η χρυσή τομή και το θέμα να κλείσει θετικά, ενώ ο Αργεντινός άσος έχει μεταφέρει την πεποίθησή του πως αν υπάρξει οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ, θα καταφέρει στη συνέχεια να βρει λύση με τη Γρανάδα. 

Σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, βέβαια, η ΑΕΚ έχει... προσφερθεί να διευκολύνει την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή, καθώς από τις αρχές Ιουλίου είχε βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων των δύο πλευρών ως ιδέα, την προοπτική να κρατήσει η Γρανάδα μέρος των δικαιωμάτων του. Σε κάθε περίπτωση, στόχος της Ένωσης είναι αυτή η υπόθεση να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην προσεχή εβδομάδα.