Ήρθε για τον ΠΑΟΚ ο Ρούντνεβς! (vids)

Ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Λετονό επιθετικό του Αμβούργου, Αρτιόμς Ρούντνεβς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!

Τελικά ο Ρούντνεβς αποφάσισε για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Αμβούργο δεν υπολόγιζαν στον Λετονό επιθετικό και του ξεκαθάρισαν πως ή θα βρίσκεται εκτός ομάδας ή μπορεί να φύγει για την Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.

Ο Φρανκ Άρνεσεν γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, όμως ο Ρούντνεβς του είχε απαντήσει αρνητικά στην αρχή θέλοντας να βρει θέση στο Αμβούργο. Αυτό δεν έγινε και η νέα επαφή των δύο πλευρών έφερε το ταξίδι του Λετονού στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Πέρυσι ο Λετονός είχε ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 23 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ την προπερασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 24 ματς σημειώνοντας 6 γκολ και 4 ασίστ. Το 2012-2013 σε 35 ματς είχε 12 γκολ και τέσσερις ασίστ. Την μεταγραφή του στο Αμβούργο την κέρδισε από την σεζόν που έκανε στην Λεχ Πόζναν (2011-2012) όταν και κατάφερε να βάλει 25 γκολ σε 33 παιχνίδια!