«Ο Ερνάνι θέλει Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Ερνάνι, Ντίμας Τεϊσέιρα, σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Ερνάνι θέλει πολύ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν σε συμφωνία με την Πόρτο.

Ο μεσοεπιθετικός της πορτογαλικής ομάδας αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την Πόρτο για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Ερνάνι επιθυμεί μάλιστα να κυλήσουν όλα ομαλά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος» ο ατζέντης του, Ντίμας Τεϊσέιρα.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και επαφές για τον Ερνάνι. Εφόσον τα βρούνε η Πόρτο με τον Ολυμπιακό τότε έρχεται ο παίκτης. Πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ο Ερνάνι και ο κάθε παίκτης είναι λογικό να λέει “ναι” σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη και στο Champions League. Θέλει ο παίκτης να κάνει μια τέτοια μεταγραφή, αλλά σας είπα ότι θα πρέπει να τα βρούνε η Πόρτο με τον Ολυμπιακό. Δεν εξαρτώνται τα πάντα από την επιθυμία του Ερνάνι», υποστήριξε ο Τεϊσέιρα.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Πόρτο πρόσθεσε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, γνωρίζει πολύ καλά τον Ερνάνι, κάτι που αποτελεί κίνητρο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. «Ο Μάρκο Σίλβα τον ξέρει και ο Ερνάνι γνωρίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Σίγουρα αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο η παρουσία του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού», υπογράμμισε ο Τεϊσέιρα.