Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ έχει μπει σε εφαρμογή με τον Φρανκ Άρνεσεν να έχει σηκώσει μανίκια τις τελευταίες μέρες. Τι γίνεται με τους Τζούτζακ, Σαμπό, Λέοβατς και Τσίμιροτ.

Δουλειά έχει πιάσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα. Ο Μπάλας Τζούτζακ προτάθηκε στον «δικέφαλο» για τη μεσοεπιθετική γραμμής καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με την Δυναμό Μόσχας και τον παίκτη και το επόμενο διάστημα θα φανεί τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση. 

Όσον αφορά στην περίπτωση του Έρικ Σαμπό, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενο ραντεβού του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία για τον 23χρονο διεθνή μέσο της Σπαρτάκ Τρνάβα. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας, βρίσκονται σε καλό δρόμο και ο Σάμπο κάθε άλλο αρνητικός είναι να φορέσει τα «ασπρόμαυρα», εφόσον ο ΠΑΟΚ τα βρει με την Σπάρτακ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και σε αναζήτηση αριστερού μπακ με τον Μάριν Λέοβατς της Ριέκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο 26χρονος Κροάτης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 με την Ριέκα και ο ΠΑΟΚ προσφέρει για την αγορά του παίκτη το ποσό του 1 εκατ.ευρώ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχτηκε και ήρθε σε επαφή με τον Γκόικο Τσίμιροτ της Σαράγεβο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του αμυντικού μέσου όσο και σε αυτή του δεξιού μπακ. Η περίπτωσή του 23χρονου Βόσνιου μέσου ωστόσο φαίνεται να χάνεται, καθώς ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.