Με τις γνωστές απουσίες και χωρίς Μπολάτ η Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε την αποστολή της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Με τις γνωστές απουσίες κατεβαίνουν οι Βέλγοι. Εκτός αποστολής έμεινε και ο γκολκίπερ Μπολάτ.

Στην τελική ευθεία για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει μπει η Κλαμπ Μπριζ, η οποία ανακοίνωσε την αποστολή της ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Από αυτήν απουσιάζουν και πάλι τα γνωστά ονόματα που έλειψαν και στο πρώτο ματς της Λεωφόρου με τον βασικό αμυντικό Μουνιέ, τον αξιόλογο μέσο Ραφαέλοφ και τον χρήσιμο μέσο Γκεντόζ να μένουν και πάλι εκτός, όπως και ο Βραζιλιάνος μέσος Κλοντεμίρ.

Επιπλέον στην αποστολή της Μπριζ δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τούρκος τερματοφύλακας, Σινάν Μπολάτ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μισέλ Πρεντόμ.

Αναλυτικά η αποστολή της Κλαμπ Μπριζ: Μπρουσέζ, Τουνκένς, Ντε Φο, Ντουάρτε, Καστεγέτο, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Μέχελε, Μπολινιόλι, Σίμονς, Βάθκεθ, Βανάκεν, Βόρμερ, Ντε Σούτερ, Ντιαμπί, Ιθκιέρδο, Στορμ, Ντιρξ, Ουλάρ.