Χορός κατασκόπων στο Μπριζ-Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο (5/9) τον πρώτο «τελικό» της σεζόν απέναντι στην Μπριζ με φόντο την πρόκριση στα play offs του Champions League και το «Γιαν Μπρέιντελ» θα είναι γεμάτο από σκάουτ! «Μάτια» από Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου! Και η Γκενκ στο γήπεδο για τον Καρέλη!

Το γήπεδο της Μπριζ θα γεμίσει με σκάουτ απ' όλη την Ευρώπη. «Κατάσκοποι», μεταξύ άλλων, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τότεναμ, τη Ντόρτμουντ, την Μπάγερν Μονάχου, τη Λεβερκούζεν, τη Λιλ θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γιαν Μπρέιντελ» για να παρακολουθήσουν το ματς και υποψήφιους «στόχους».

Είναι ξεκάθαρο και πρέπει να διευκρινιστεί, βέβαια, πως τα «μάτια» δεν θα είναι καρφωμένα (μόνο) στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού 

Η Μπριζ, άλλωστε, αποτελεί ένα πολύ καλό «μαγαζί» για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και συχνά - πυκνά «πουλάει» και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Όπως συνέβη πριν δύο εβδομάδες με την παραχώρηση του Αυστραλού τερματοφύλακα Μάθιου Ράιαν στη Βαλένθια έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ! 

Σίγουρα, πάντως, η Γκενκ θα έχει «κατάσκοπο» στο γήπεδο για τον Νίκο Καρέλη. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού «αρέσει» στους Βέλγους, οι οποίοι επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να επανέλθουν, αν και θα είναι δύσκολο να «πείσουν» το τριφύλλι να πει το «ναι» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 

Βέβαια, από την στιγμή που το «Γιαν Μπρέιντελ» θα γεμίσει με σκάουτ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα... φλερτ, αν κάποιος ποδοσφαιριστής «βγάλει μάτια» και εντυπωσιάσει με την απόδοσή του! Πρόκειται, όμως, για υποθετικά σενάρια. Το δεδομένο είναι ότι πολλές ομάδες θα έχουν «κατάσκοπο» στο γήπεδο και το SDNA έχει τη «λίστα».

Αναλυτικά οι ομάδες που θα έχουν «μάτια» στο «Γιαν Μπρέιντελ»

Τότεναμ
Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νιούκαστλ
Ρέντινγκ
Σουόνσι
Ντόρτμουντ
Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη 
Σάλκε 
Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο
Φρανκφούρτη
Μπάγερν Μονάχου
Λιλ 
Μαρσέιγ
Αϊντχόβεν
Γκρόνινγκεν 
Εθνική Ομάδα Βελγίου (Μαρκ Βίλμοτς) 
Γκενκ