Τελειώνει αύριο του Χαφέζ

Το βράδυ θα φτάσει τελικά ο πρόεδρος της Λιρς για να βάλει και τη δική του υπογραφή στη συμφωνία και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη. Το ζήτημα που προέκυψε το απόγευμα και ξεπεράστηκε.  

Η μεταγραφή του Καρίμ Χαφέζ ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει το απόγευμα της Τρίτης. Ο παίκτης είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Δευτέρας. Πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και αυτό που αναμενόταν ήταν να έρθει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Λιρς, προκειμένου να συμμετάσχει και αυτός στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με την υπογραφή των συμβολαίων. Εντούτοις η άφιξή του αναβλήθηκε για σήμερα το βράδυ και αυτό πηγαίνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής το πρωί της Τετάρτης. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Τρίτης προέκυψε ένα ζήτημα με έναν όρο που ζήτησαν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή να συμπεριληφθεί στην τριμερή συμφωνία (ΑΕΚ, Λιρς, Χαφέζ), τον οποίο η ΑΕΚ δεν δέχθηκε. Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη αργότερα απέσυρε αυτό το αίτημα, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση. Έτσι εκτός απρόοπτου στις επαφές που θα γίνουν αύριο το πρωί παρουσία του προέδρου της Λιρς αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ο παίκτης να ανακοινωθεί από την Ένωση.