Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χαφέζ (Βίντεο)

Στον «αέρα» βρίσκεται η μεταγραφή του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος Αιγύπτιος αμυντικός παρότι πέρασε από ιατρικά τεστ για την Ένωση και ήταν μια ανάσα στο να ανακοινωθεί εν τέλει η μεταγραφή του «πάγωσε».

Σύμφωνα με αιγυπτιακό δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών καταλήγουν σε “ναυάγιο”, καθώς υπήρξε διαφωνία στη μορφή απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

“Η Λιρς είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για δανεισμό ενός έτους. Πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, όμως προς έκπληξη μου τα έγγραφα ανέφεραν κανονική μεταγραφή κι όχι δανεισμό. Αρνήθηκε να υπογράψω συμβόλαιο και ήρθα άμεσα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Λιρς, στους οποίους εξήγησα τι είχε συμβεί. Εκείνοι με διαβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να υπογράψω το συμβόλαιο, επομένως η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί”, αναφέρει ο 19χρονος Αιγύπτιος άσος.

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει ενημέρωσε πως το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει σήμερα (5/8) και θα είναι «παρών» και ο ιδιοκτήτης της Γουάντι Ντέγκλα και βασικός μέτοχος της Λιρς, Μάγκετ Σάμι. Ο ίδιος από την πλευρά του δήλωσε για τον λόγο που δεν έκλεισε η μεταγραφή ότι: «Έδωσα στην ΑΕΚ τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Πιθανότατα οι ενδιάμεσοι δεν ενημέρωσαν σωστά τον πρόεδρο. Δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να έρθω. Ο παίκτης θα φύγει αύριο και θα επιστρέψει στη Λιρς. Αν φύγει από την Αθήνα, δεν θα επιστρέψει ποτέ», με τον Χαφέζ να επιβεβαιώνει τονίζοντας: «Θα επιστρέψω την Τετάρτη (05/08) στο Βέλγιο. Έχουμε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκά κλαμπ, τις οποίες θα επεξεργαστούν οι διοικούντες τη Λιρς και θα αποφασίσουν ποια τους ικανοποιεί».