Κράξιμο μέσα κι έξω από την «Λεωφόρο»! (vid)

Στο γήπεδο μπήκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς με την Καμπάλα. Φραστική επίθεση σε Αναστασίου, παίκτες. Κουβέντα του κόσμου με Αλαφούζο λίγη ώρα μετά με ατάκες όπως «αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα, τελειώσατε...»

Πριν καν γίνει το 2-2 από τον Νάνο, η θύρα 13 άρχισε να φωνάζει το σύνθημα: «παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η θύρα 13». Τα λόγια έγιναν πράξη, αφού μετά το τέλος του ματς με την Καμπάλα, οπαδοί του Παναθηναϊκού λιγότερα από 10 άτομα μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν φραστικά σε Αναστασίου και παίκτες, ενώ οι παίκτες των Αζέρων καταχειροκροτήθηκαν κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο. Υπήρξε πολύ έντονη αντιπαράθεση μεταξύ παικτών και οπαδών και ειδικότερα με τους Νάνο, Σέρχιο Σάντσεθ, Ζέκα, ενώ ο μοναδικός που γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες ήταν ο Μπεργκ. Λέγεται μάλιστα ότι υπήρχε και χειροδικία κοντά στην φυσούνα (!), αφού κάποιοι από τους παίκτες είχαν έντονη αντίδραση και είχαν ανοίξει διάλογο με τους οπαδούς.  

Κουβέντα κόσμου-διοίκησης και φοβερές ατάκες

Περίπου 1000-1500 οπαδοί του Παναθηναϊκού έμειναν στη Λεωφόρο μετά το τέλος του ματς με την Καμπάλα και λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό των «πρασίνων» ο Γιάννης Αλαφούζος, συνοδευόμενος από τον Τάκη Φύσσα, τον Λεωνίδα Βόκολο αλλά και τον Κάρλος Ζέκα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να μιλήσουν με εκπροσώπους των οργανωμένων. Το κλίμα, όπως είναι λογικό, δεν ήταν ήρεμο, με φοβερές ατάκες από την πλευρά του κόσμου, σε μια κουβέντα που κράτησε για περίπου 15 λεπτά. Ενδεικτικό είναι ότι οι πιο... light ατάκες που ακούστηκαν ήταν το «αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα τελειώσατε» αλλά και το «διώξτε τον Αναστασίου».

Τέλος, κατά την έξοδο των παικτών από το γήπεδο, ένα μπουκάλι πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να κάνει μια ειρωνική χειρονομία «thumbs up» προς το μέρος των συγκεντρωμένων οπαδών.