«Όλα γίνονται με τη δύναμη των οπαδών»

Ο Φελίπε Σαντάνα δεν θεωρεί ξεγραμμένο τον Ολυμπιακό στα ματς με τη Μπάγερν στο Champions League, αφού τον θεωρεί έμπειρο κλαμπ με απίστευτους οπαδούς.

«Ο Ολυμπιακός πήρε καλούς παίκτες και παίκτες με εμπειρία, ειδικά όπως ο Καμπιάσο που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακό κλαμπ στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα είναι σπουδαίο ματς» ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού στη Real News, προσθέτοντας: «Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή. Μπορεί να κερδίσει το Champions League. Το κακό γι΄ αυτήν είναι ότι έχει πίεση να πάρει το τρόπαιο. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, τον Γκουαρντιόλα. Είναι σχεδόν τέλεια ομάδα, δεν βρίσκεις μειονέκτημα. Όλοι τρέχουν, παλεύουν και ξέρουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην άρχισε καλά την Bundesliga, αλλά το Champions League είναι διαφορετικό».

Ο σέντερ μπακ της Σάλκε κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να την αντιμετωπίσει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Με τη δύναμη των οπαδών, που είναι απίστευτοι, μπορεί να συμβεί κάτι που φαίνεται δύσκολο».