Η ερυθρόλευκη θέση για Ερνάνι

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν ασχολούνται πια με τον Ερνάνι. Για Δευτέρα μεταφέρονται οι εξελίξεις για φορ. Τι ισχύει για Ζντιέλαρ, Γιάνκοβιτς και Βλαχοδήμο.

Όπως ανέκυψε από μεριάς του Ολυμπιακού «δεν υπάρχει πια θέμα Ερνάνι». Οι ερυθρόλευκοι διευκρίνιζαν το βράδυ της Κυριακής πως δεν συνεχίζουν το... κυνήγι της απόκτησης του άσου της Πόρτο. Πιθανότατα όλο αυτό να έχει να κάνει με την μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας. Εκτός και εάν πρόκειται για ζήτημα τακτικής. Στο Λιμάνι άφηναν πάντως να εννοηθεί πως έχουν σταματήσει να καταπιάνονται με την υπόθεση Ερνάνι εδώ και μέρες...

Ως προς τον φορ οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν την Δευτέρα. Επίσης, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, όντως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν για τον 20χρονο Σέρβο μεσοαμυντικό Σάσα Ζντιέλαρ ενώ τερματίστηκε το συμβόλαιο του 23χρονου εξτρέμ Παναγιώτη Βλαχοδήμου που είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος. Ο δε 20χρονος Μαυροβούνιος μέσος Μάρκο Γιάνκοβιτς θα συνεχίσει δανεικός στην ομάδα της Μάριμπορ.