Πού να ΠΑΣ έτσι ρε ΠΑΟΚ;

Μια αστεία έξοδος του Όλσεν (1-0), ένα αυτογκόλ του Σάμπο (2-0), ένας ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ Βελλίδης και μια βλακεία του Ζάιρο (κόκκινη στο 62') ήταν το... κάδρο των Ζωσιμάδων που έδωσαν στον ΠΑΣ Γιάννινα την μεγάλη νίκη (3-1) επί του ΠΑΟΚ! Δοκάρι ο Σαπαλίδης, ο Βίτορ σκόραρε για τον Δικέφαλο!

Για να μπορέσεις να κερδίσεις, αρχικά θα πρέπει να βάλεις γκολ. Ο ΠΑΟΚ το έβαλε, αλλά αυτό έγινε όταν όλα είχαν τελειώσει. Αν δεν βάλεις, θα πρέπει τουλάχιστον να μην δεχθείς και σήμερα οι Θεσσαλονικείς δεν δέχθηκαν μόνο ένα αλλά τρία. Από αυτά το ένα με τραγική έξοδο του Όλσεν και το άλλο με αυτογκόλ του Σάμπο.

Τα λάθη αυτά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο εξαιρετικός ΠΑΣ, με τους Γιαννιώτες μετά το περσινό 3-0, να κερδίζουν πετυχαίνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 3 γκολ στους «ασπρόμαυρους» και να επικρατούν με 3-1 πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Νίκη που ακόμα δεν έχει η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία σε σχέση με τα παιχνίδια της στην Ευρώπη, εντός συνόρων δείχνει στα πρώτα δύο ματς ένα εντελώς διαφορετικό προς το κακό πρόσωπο. Χωρίς αρχή και τέλος, με λάθη στην άμυνα, χωρίς τον παίκτη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς τίποτα, εκτός της δημιουργίας φάσεων, που όμως από την στιγμή που λείπει ο σκόρερ είναι ανούσιες φάσεις.