Τα έσπασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έξαλλοι στον ΠΑΣ!

Εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα με τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Περίπου 700 φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσαν το «παρών» χθες στους «Ζωσιμάδες» και τα έκαναν… γυαλιά καρφιά στη θύρα 7, όπου φιλοξενήθηκαν.

Οι Ηπειρώτες, μάλιστα, είχαν κάνει μια μικρή ανακαίνιση στη συγκεκριμένη εξέδρα, τοποθετώντας περίπου 700 νέα καθίσματα, ακριβώς για να μπορεί να φιλοξενήσει τους υποστηρικτές των παραδοσιακά «μεγάλων». Χθες, περισσότερα από 300 «ξηλώθηκαν», καθώς το παιχνίδι δεν κύλησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ηττήθηκαν 3-1.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. «Κάθε χρόνο τα ίδια», σχολίαζε πηγή από την ομάδα στο sportit.gr. Η συμπεριφορά των «ανεγκέφαλων», βέβαια, δεν αγγίζει τη σχέση των δυο ΠΑΕ σε διοικητικό επίπεδο, που είναι πολύ καλή.

Ηδη, από σήμερα (31/8), η διοίκηση του ΠΑΣ κάνει κινήσεις προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές και, εκτός απροόπτου, το κόστος θα το επωμισθεί ο ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.