Ιντέγιε ο πρώτος, αλλιώς plan B

Δεν ήταν ένα ακόμα δημοσίευμα από το εξωτερικό. Ήταν ένα δημοσίευμα to the point που λένε και οι… φίλοι μας οι Άγγλοι που το έγραψαν κιόλας.

Όντως, ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Ιντέγιε Μπράουν, είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Παρότι, επισήμως, οι Πειραιώτες δεν έχουν πει το παραμικρό, ανεπισήμως επιβεβαιώνεται απόλυτα ότι η προσπάθεια γίνεται για ν’ αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης.

Πάντως η υπόθεση δεν είναι τόσο τελειωμένη όσο παρουσιάζεται. Όχι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές τουλάχιστον. Είναι δύσκολη η περίπτωση. Από χθες υπάρχουν συνεχείς επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουέστ Μπρομ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αν, τελικά, δεν καταστεί δυνατό ν’ αποκτηθεί ο Ιντέγιε, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στο εναλλακτικό πλάνο, το plan B όπως λέμε. Υπάρχει κι άλλος παίκτης που υπάρχει στη σχετική λίστα. Έως ότου τελειώσει οριστικά, πιθανότατα θετικά, ενδεχομένως αρνητικά, του Ιντέγιε δεν θα κινηθούν προς την άλλη κατεύθυνση.