Στόουκς για Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό αναζητά στην αγορά έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ και σύμφωνα με την Daily Mail έχει στο στόχαστρο τον Άντονι Στόουκς.

Η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον 27χρονο Ιρλανδό επιθετικό που ανήκει στη Σέλτικ, αλλά ο ίδιος προτιμάει να συνεχίσει στην Αγγλία με τις Κάρντιφ και Μπρέντφορντ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αυτόν.

Ο Στόουκς ανήκει στην Σέλτικ από το 2010 και σε 192 συμμετοχές έχει 76 τέρματα και 66 ασίστ. Πρόκειται για επιθετικό που κινείται κυρίως στην περιοχή και συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αναστασίου.

Ο διεθνής επιθετικός εχει κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Άρσεναλ, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Φαλκίρκ, Σάντερλαντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Χιμπέρνιαν.

Αν υπάρχει θέμα ή απλά είναι ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο για τους «πράσινους» θα φανεί τις επόμενες ώρες με δεδομένο πως η περίοδος μεταγραφών εκπνέει απόψε.