Για 100 χιλιάρικα χάλασε το deal του Λάφερτι με την ΑΕΚ

Ο Μιλοβάνοβιτς επέμενε για αυτή τη μεταγραφή, αλλά ο Μελισσανίδης δεν θέλησε να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό...

Σχεδόν στα... πόδια του Μελισσανίδη έπεσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να φέρει στην ΑΕΚ τον Κάιλ Λάφερτι, αλλά ο επιχειρηματίας ήταν ανένδοτος! Το On Sports έχει όλο το παρασκήνιο της ημέρας για την περίπτωση του Βορειοϊρλανδού και της προσπάθειας που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα και εξηγούμε:

Από το πρωί ο Μιλοβάνοβιτς ασχολήθηκε με τον Κάιλ. Εξάλλου κατάλαβε από νωρίς ότι το θέμα του Μάρκο Ντέβιτς δεν θα προχωρούσε καθώς η Ρούμπιν Καζάν δεν έπεφτε κάτω από το 1 εκατομμύριο για την παραχώρησή του.

Το συμβόλαιο του Λάφερτι προβλέπει να καταβληθεί στους λογαριασμούς του ως το επόμενο καλοκαίρι ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Βορειοϊρλανδός συμφώνησε να ρίξει τις απαιτήσεις του στα 800 χιλιάρικα και να πάει στην ΑΕΚ. Μέχρι εκεί έπεφτε.

Την ίδια ώρα η Νόριτς κάλυπτε τα μισά χρήματα, δηλαδή τα 400 χιλιάρικα. Αν η ΑΕΚ του έδινε άλλα τόσα θα γινόταν η μεταγραφή. Αλλά η διοίκηση δεν ανέβαινε πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Ο Μιλοβάνοβιτς σχεδόν ικέτευσε για τα σχεδόν 100 χιλιάρικα που απαιτούνταν επιπλέον. Πίστευε τόσο πολύ στον Λάφερτι και έλεγε πως θα δικαιώσει την ΑΕΚ η επιλογή του και ότι τα αξίζει αυτά τα λεφτά.

Μάταια όμως. Ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ ούτε ευρώ. Αυτή την πολιτική είχε επιλέξει από την αρχή ο επιχειρηματίας και παρά κάποιους αισιόδοξους τις τελευταίες εβδομάδες δεν άλλαξε στάση ούτε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.