Όλα ανοιχτά για Μπερμπάτοφ στο Europa!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε οριακά στην UEFA τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και περιμένει το πρωί της Τετάρτης να μάθει αν η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα δώσει δικαίωμα συμμετοχής στoν Βούλγαρο επιθετικό για το Europa League.

Η «βόμβα» του ΠΑΟΚ με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έσκασε πρώτα στο SDNA, με τον Δικέφαλο να κλείνει εντυπωσιακά τις μεταγραφές του με τον Βούλγαρο επιθετικό.

Το μοναδικό ζήτημα είναι αν ο Μπερμπάτοφ θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα μέχρι τα μεσάνυχτα να δηλώσει στην UEFA έναν ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA αυτό συνέβη οριακά...

Οι πιθανότητες να βρίσκεται ο Μπερμπάτοφ στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλο είναι 50-50. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την απόφαση που θα πάρει η UEFA ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στην περίπτωση Ντε Χέα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν, έτρεχαν μέχρι την τελευταία στιγμή για να στείλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ελπίζουν πως τελικά θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα.

Από την πλευρά της η UEFA θα εξετάσει το θέμα το πρωί της Τετάρτης (2/9) και θα λάβει υπόψιν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει λάβει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα πιέσει μέχρι τελευταία στιγμή.  Όπως και να χει ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει τις επόμενες ώρες ποια θα είναι η απόφαση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.