Στο Europa με Μπερμπάτοφ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA από την UEFA, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Europa League με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη σύνθεσή του!

Αργά χθες το βράδυ, όταν το SDNA αποκάλυψε τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σχεδόν όλα τα Μέσα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε τη διορία της UEFA και ο Βούλγαρος σταρ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Ωστόσο, από εδώ σας είχαμε ενημερώσει πως επειδή ο παίκτης δηλώθηκε οριακά, όλα ήταν ανοικτά και πως σήμερα το πρωί θα μαθαίναμε οριστικά αν ο παίκτης έχει συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Ασφαλείς πληροφορίες του SDNA από την UEFA, ανέφεραν πως πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Μπερμπάτοφ δηλώθηκε εμπρόθεσμα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στη λίστα και θα ενισχύσει κανονικά τον ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ για τη φάση των ομίλων.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με όλα του τα όπλα στη διοργάνωση και με στόχο τη μεγάλη διάκριση, η οποία προφανώς είναι στόχος των διοικούντων και του Ιβάν Σαββίδη, μετά από μια τόσο τρανταχτή κίνηση στην εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου.