Η εξήγηση του Σίλβα στον Φουστέρ

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να αφήσει εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ τον Νταβτίντ Φουστέρ, προηγουμένως όμως τον είχε καλέσει στο γραφείο του για να του εξηγήσει τον λόγο που «κόπηκε».

Ο Ισπανός άσος εξέφρασε την απογοήτευσή του με ανάρτησή του στο facebook για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παράλληλα έδειξε για μία ακόμα φορά και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. 

Προηγουμένως πάντως ο Σίλβα τον είχε καλέσει στο γραφείο του για να τον ενημερώσει σχετικά και του είπε μεταξύ άλλων σύμφωνα με τον «Γαύρο»: «Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από σένα, αντιθέτως, είσαι ένας πoλύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Δυστυχώς κάποιοι έπρεπε να μείνουν έξω. Καταλαβαίνω ότι είναι στενάχωρω, αλλά δεν θέλω να απογοητευτείς και να σταματήσεις να δουλεύεις. Είσαι ο αρχηγός της ομάδας και είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, γι' αυτό θέλω να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά».  

Από την πλευρά του ο Φουστέρ απάντησε πως: «Δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά η λίστα δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Πάντα δούλευα και θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, γιατί στόχος μου είναι μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν θα κάνω κάτι για να βλάψω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου»,