«Θα παλέψω για σας» (Φώτος/Βίντεο)

Ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 16:30 και μόλις πάτησε το… πόδι του, η Τούμπα πήρε… φωτιά, με το σύνθημα «Είναι τρελός ο Βούλγαρος» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Μετά τη παρουσίασή του από τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους υποσχέθηκε πως θα παλέψει γι’ αυτούς. «Καλησπέρα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημερινή υποδοχή», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα και ήθελα να σας πω ότι είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια».

Τέλος, ο Μπερμπάτοφ ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τις προσπάθειές του να τον φέρει στην Τούμπα: «Να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να έρθω εδώ, να δω την δύναμη και την ιστορία του ΠΑΟΚ και φέτος που είναι τα 90 χρόνια να γιορτάσουμε όλοι μαζί».