«Δεν μπορώ να περιμένω»

Ανυπόμονος… για την εκκίνηση των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή στο Champions League εμφανίστηκε ο Ιντέγε Μπράουν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (2/9) στην Αθήνα από την Αγγλία και την Πέμπτη (3/9) βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την τακτοποίηση και των τελευταίων λεπτομερειών του συμβολαίου του με τους Περιαιώτες.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Olympiacos TV» ευχήθηκε να σκοράρει πολλά τέρματα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. «Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!».

Τέλος, στο μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας».