Μόνο νίκη και ελπίδα...

Το πρώτο της «τρίποντο» στον όμιλο ψάχνει η Ελλάδα κόντρα στην Φινλανδία και μπορεί να υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει η επανεκκίνηση που χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κανείς δεν περίμενε όταν γινόταν η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Euro, πως η Εθνικής μας ομάδα τέσσερα ματς πριν το τέλος θα είναι με το ένα πόδι εκτός της τελικής φάσης και δεν θα έχει καταφέρει να κάνει μάλιστα και νίκη.

Αυτό θέλει να αλλάξει ο Κώστας Τσάνας απόψε το βράδυ στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στους Φινλανδούς και η Εθνική μας ομάδα να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» και να γυρίσει σελίδα. Ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος με Φινλανδία, Ρουμανία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία και από την άλλοι οι Ούγγροι να μαζέψουν το πολύ τρεις βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς.

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Χολέμπας, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κίτσιου (ή Βύντρα) στην τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο Σάμαρης και Παπαδόπουλος, με τον Φορτούνη πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου και τους Καρέλη και Φετφατζίδη στα δύο άκρα.