Πρόστιμα και ίδιοι αρχηγοί

Με την ίδια τετράδα των αρχηγών που είχε επιλεχθεί από τον Γιάννη Αναστασίου την περασμένη αγωνιστική περίοδο θα πορευτεί και φέτος ο Παναθηναϊκός.

Ο Κάρλος Ζέκα παραμένει ο captain του "Τριφυλλιού" και τον ακολουθούν κατά σειρά ο Τάσος Λαγός, ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Μάρκους Μπεργκ.

Η τακτική της επιλογής των αρχηγών από το προπονητικό επιτελείο και όχι κατόπιν ψηφοφορίας διατηρείται και φέτος, ενώ στην περίπτωση που κανείς εκ των τεσσάρων αυτών παικτών δεν ξεκινήσει σε κάποιο ματς, το περιβραχιόνιο θα δίνεται σε όποιον κρίνει κατά περίσταση ο Αναστασίου. 
Ο Ελληνας προπονητής, εξάλλου, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης ρώτησε στα αποδυτήρια εάν έχουν διευθετηθεί κάποια παλαιότερα πρόστιμα (μικροποσών της τάξεως των 50 και 100 ευρώ κι όχι για νυχτοπερπατήματα ή κάποιον ιδιαίτερα σημαντικό λόγο) από παίκτες που παραβίασαν κανόνες του εσωτερικού κανονισμού. 

Ο Ατζαγκούν και ο Κουτρουμπής είχαν καθυστερήσει πριν από λίγο καιρό για κάποια λεπτά, όχι από την προπόνηση αλλά από την προβλεπόμενη ώρα άφιξής τους, καθώς άπαντες οφείλουν να βρίσκονται στα αποδυτήρια 45λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Βάσει του εσωτερικού κανονισμού επίσης κάθε παίκτης που δέχεται κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και γενικώς χάνει τη συγκέντρωση και τη ψυχραιμία του την ώρα του ματς, πληρώνει πρόστιμο και αυτό θα συμβεί με τους Μπεργκ και Λαγό για το πρόσφατο παιχνίδι με την Καλλονή.