Συγκινήθηκε ο Σαββίδης

Μπορεί να μην ήταν στην παρουσίαση του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο ένιωσε πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπο του.  

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, τα τελευταία χρόνια μπορεί να ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ για ν' αναστήσει το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΟΚ, ωστόσο ο κόσμος δεν έδειχνε να το αναγνωρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ακόμα κι όταν πλήρωσε τα χρέη κάποιοι μεμονωμένοι που βρίσκονται μετά από κάθε παιχνίδι έξω από τα αποδυτήρια έτρεξαν για να του πουν ένα "μπράβο" για την προσπάθεια. Από την μεγάλη μάζα των οργανωμένων και μη οπαδών δεν άκουσες μια καλή κουβέντα. Ακόμα και πριν την μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού εισέπραττε γκρίνια και απογοήτευση. Από την Τετάρτη (2/9) ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναγνώρισε την προσπάθεια και φρόντισε να ανταμείψει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. 

Στην παρουσίαση του Βούλγαρου επιθετικού, περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι της ομάδας, φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και συνθήματα όπως: "είναι τρελός ο πρόεδρος". Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου που ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του, για την στάση του κόσμου, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "αυτό ο κόσμος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο".    

Η δεύτερη αντίδραση ήρθε από τον Γιώργο Σαββίδη ο οποίος στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε ένα βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ν' αποθεώνουν τον πατέρα του γράφοντας ταυτόχρονα το εξής μήνυμα: " Ιβάν Σαββίδης οεοεοεοε.... Πραγματικά είναι τιμή για μένα να ακούσω 10.000 ανθρώπους  να τραγουδούν το όνομα του πατέρα μου. Σαν του ΠΑΟΚ της ομάδα δεν υπάρχει στην Ελλάδα !!".