Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Βέροια είπαν «όχι» στη νέα πρόταση του ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια έβαλαν... φρένο στη χορηγία του πρωταθλήματος από τον ΟΠΑΠ, που παρουσιάστηκε με βελτιωμένη πρόταση και συνεχίζει να αποτελεί φαβορί.

Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τη χορηγία του πρωταθλήματος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Πριν ξεκινήσει αυτό, ο ΟΠΑΠ παρουσίασε βελτιωμένη την πρότασή του, η οποία αυξήθηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ αντί για 4 που ήταν αρχικά.

Ωστόσο, έβαλε όρο την αποκλειστικότητα, ώστε κανείς εκ των συλλόγων να μην έχει καμία στοιχηματική εταιρεία ως διαφήμιση στη φανέλα.

Αυτό δεν άρεσε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια, γεγονός που αφήνει στον... αέρα τη χορηγία. Έτσι, θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με τις προαναφερθείσες ομάδες, τη στιγμή που υπάρχει και η πρόταση εταιρίας για 1,7 εκ. ευρώ συν το ΦΠΑ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η βελτιωμένη προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία κατατέθηκε σήμερα, κρίθηκε κατ’ αρχήν θετική στο οικονομικό της σκέλος, ωστόσο εκφράστηκαν επιφυλάξεις για ζητήματα αποκλειστικότητας, καθώς και για επιμέρους άλλα ζητήματα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα και υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, όπως η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα διεξαχθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 (Τρίτη και Τετάρτη).

4/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως επανεξεταστεί το ποσοστό εμπορικότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17.