«Αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο ο Παπασταθόπουλος! (Βίντεο)

Ο διεθνής άσος κατά την διάρκεια των δηλώσεων του μετά τη νέα «σφαλιάρα» από την Φιλανδία, ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Δείτε την αντίδρασή του!

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή την φορά από την Φινλανδία με 1-0 και όπως είναι λογικό τα νεύρα μετά το τέλος ήταν πολλά, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ΕΡΤ.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ εκνευρίστηκε με την ερώτηση του δημοσιογράφου, Άρη Γάτα, ότι η Εθνική δεν είχε ευκαιρίες στο ματς, λέγοντάς του ότι έβλεπε άλλο παιχνίδι!

Δείτε το επίμαχο βίντεο...

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπασταθόπουλος

Για το ματς: «Ήμασταν καλύτεροι απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε ενέργεια και ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Χωρίς να απειληθούμε και από μια κόντρα φάγαμε γκολ. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και πολλά πράγματα. Εδώ που έχουμε έρθει, πρέπει να ζούμε με αυτό. Να βλέπουμε τις αδυναμίες και να προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να κατεβάζουμε το κεφάλι και να φεύγουμε».

Για το αν υπάρχει «κατάρα» σ’ αυτά τα προκριματικά: «Στο αποψινό παιχνίδι για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Από ‘κει και πέρα δεν είχαμε ενέργεια, αλλά δεν είχαμε και τύχη. Παλιότερα σε πολλά παιχνίδια με τον Σάντος νικούσαμε με μισό-μηδέν. Τώρα γίνεται το αντίθετο. Δε σκύβουμε το κεφάλι, ούτε αποφεύγουμε τα προβλήματα και νομίζω ότι στο τέλος μπορούμε να βγούμε νικητές απ’ αυτή τη δοκιμασία».

Για το μέλλον της ομάδας: «Στα επόμενα ματς πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο βελτιωμένο για την επόμενη διοργάνωση. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα -όχι όπως των περασμένων χρόνων- και πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο εξωτερικό, αλλά δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα όπως παλιά. Ίσως επειδή έφυγαν πολλά παιδιά με εμπειρία. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε και να δείξουμε καλύτερη εικόνα στο μέλλον».