Βοσκάκης σε Φύσσα: «Αγαπήστε μας!»

Διαβάστε ποιος ήταν ο διάλογος μεταξύ του Βοσκάκη με τον Φύσσας και τι ισχυρίστηκε ο ρέφερι για τις κάρτες, τα φάουλ και το πέναλτι στον Μπέργκ.

Η εφημερίδα «Live Sport» και στο ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη γίνεται αναφορά στον διάλογο που είχαν οι Βοσκάκης και Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός στα Πηγάδια. 

Το δημοσίευμα παρουσιάζει τον διάλογο και την διαμάχη και τις ατάκες που ακούστηκαν σχετικά με την διαιτησία του Ρεθυμνιώτη ρέφερι.

Αναλυτικά

Φύσσας: Μας αδίκησες σήμερα. Έχεις δει τι σφύριξες;
Βοσκάκης: Δεν σας αδίκησα. Ό,τι είδα σφύριξα.
Φύσσας: Υπάρχει ένα πέναλτι πάνω στον Μπεργκ που δεν το έδωσες.
Βοσκάκης μαζί με Παππά: Όχι, όχι, δεν είναι πέναλτι, το είδαμε.
Φύσσας: Λάθος κάνεις, ήταν πέναλτι. Με τις κάρτες τι έκανες; Έδωσες κίτρινη στον Μπεργκ στο 6΄ χωρίς να υπάρχει τίποτα, δεν έδωσες κάρτα όταν πήγαν να σπάσουν τα πόδια του Ζέκα.
Άνθρωπος του Παναθηναϊκού: Έξι φάουλ έδωσες στην Ξάνθη συνολικά στο παιχνίδι και 16 σε εμάς.
Βοσκάκης: Αποκλείεται.
Παράγοντας του Παναθηναϊκού: Τι αποκλείεται; Τόσα ήταν τα φάουλ.
Παππάς: Να ξέρετε ότι το πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη στη φάση με τον Τελάντερ είναι περισσότερο από εκείνο που ζήτησε ο Μπεργκ. Φύσσας: Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας!
Βοσκάκης: Αγαπήστε μας. Εμάς τους διαιτητές. Δείξτε μας εμπιστοσύνη, από εσάς ξεκινάνε όλα.
Φύσσας: Τι λες; Εσείς σφυρίζετε αυτά που σφυρίζετε και μας λέτε να σας δείξουμε εμπιστοσύνη;

Στη συνέχεια η κουβέντα έγινε για τα οφσάιντ με τα οποία έκοψαν τον Παναθηναϊκό, με τους Βοσκάκη και Παππά να συμφωνόυν ότι ο βοηθός Καλφάκης έκανε λάθος. Πάντως ο πρώτος βοηθός Βλάσσης, ο οποίος δεν έδειξε το σκληρό φάουλ πάνω στον Ζέκα, είπε: «Κι εγώ έκοψα κακώς ένα οφσάιντ της Ξάνθης» με τον Φύσσα να επαναλαμβάνει: «Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας;».