Επανεμφάνιση Νίνη με γκολ, με Σάντσεθ εξάρι

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλιθέα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Το γκολ που πέτυχε ο Σωτήρης Νίνης (3′), από πάσα του Σέρχιο Σάντσεθ, η χρησιμοποίηση του Ισπανού ως εξάρι, αλλά και η καλή παρουσία του Κλωναρίδη ήταν οι τρεις ειδήσεις του σημερινού φιλικού προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την Καλλιθέα στο Κορωπί.

Σε ότι αφορά τον Σάντσεθ, ήταν πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά επιθετικά δεν το «είχε», γι” αυτό και προσπάθησε να μοιράσει κατά κύριο λόγο μεγάλες μπαλιές.

Χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τους ανέτοιμους (Εσιέν, Βέμερ, Πέτριτς και Κότσαρη) ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων, με την αναμέτρηση να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες αφού η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 62′ με τον Σμυρλή.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Τζανουλίνος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης, Σάντσεθ, Στάικος (73’ Αγγελόπουλος Γ.), Νίνης, Δώνης, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες δεν πήραν μέρος στο φιλικό, έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Ταυλαρίδης.